Översikt

Hantverk i Marocko, november 2020

Marrakech är onekligen ett paradis på jorden för den som är hantverksintresserad och fascineras av orientalisk design och mystik! Följ med oss och njut av staden som glimmar gammelrosa med Atlasbergen i bakgrunden.

Vi kommer att besöka Gycklarnas torg - Djema el-Fnaa som finns med på Unescos världsavrslista. Vi ser ormtjusare, sagoberättare, musiker och dansare. Torget ligger alldeles intill basaren, souken med sina otaliga gångar och med sina olika skrån.
Detaljerat program och fastställt datum kommer att presenteras under hösten. Gör gärna en intresseanmälan genom att trycka på "Boka direkt" - knappen. Vi kontaktar dig då när alla detaljer är klara.

Resfakta

Avreseort Stockholm

Avbeställnings- och reseförsäkring
Vi rekommenderar Europeiska ERV 077-045 69 00 eller www.erv.se. Avbeställningsskydd tecknas senast två dagar efter du betalat anmälningsavgiften.

Reseförsäkring

Vi rekommenderar Europeiska ERV när det gäller rese- och avbeställningsförsäkringar.

Deltagarantal

15-24 resenärer

Om Hemlöjdsrabatter
Programmet är planerat för dig med särskilt intresse för hantverk, textil, slöjd, folkkonst och konsthantverk, och håller hög innehållsmässig kvalitet. Medlem i hemslöjdsförening som är ansluten till Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund (SHR) och/eller prenumerant på tidningen Hemslöjd erhåller angiven rabatt. 

Meddela redan vid bokning ditt medlemsnummer/vilken hemslöjdsförening du är medlem i, och/eller prenumerationsnummer. För att erhålla rabatt ska resenär vara medlem/prenumerant såväl vid bokning av resan som vid avresetillfället. Rabatterna kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden. Om du vill bli medlem och/eller prenumerant, använd länkarna ovan.

Klimatkompensation
Nu kan du klimatkompensera för din flygresa här »

Bra att veta

.