Hoppa till huvudinnehåll

Med anledning av UD:s reseavrådan

Svenska UD avråder från icke-nödvändiga resor till alla länder under perioden den 14 mars till den 14 april 2020. Vi följer alltid Utrikesdepartementets rekommendationer och har därför ställt in samtliga resor under den perioden.

Om återbetalningar
Du som var inbokad på en resa med utresa mellan 14 mars och 14 april 2020 när UD:s avrådan kom kommer att få din resa återbetald. Vi kontaktar alla kunder som berörs per e-post eller telefon i turordning utifrån avresedatum.

Återbetalningar ska enligt paketreselagen ske så fort som möjligt, senast inom 15 dagar. Då det råder extraordinära omständigheter ber vi om er förståelse med att återbetalningen kommer att dröja. Vi har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet vilket är en trygghet för våra resenärer. 

Resor efter 14 april
För avresor efter 14 april gäller ordinarie avbokningsvillkor. Om ingen avrådan från UD är aktuell, genomför vi resan, förutsatt att vi har tillräckligt antal resenärer.

Hör av dig till oss om du har frågor på info@hemslojdsresor.se. Vi gör vårt bästa för att svara alla så fort som möjligt.

Hälsningar
Hemslöjdsresor

Uppdaterad 2020-03-23 kl. 17:36